En av sakerna på min lista

Så fort locket är av går det inte att hålla sig borta!

Izabell gjorde en spelningslista i Spotify med alla band som kommer till Pier Pressure. Och jag ba, "Åh smart, det ska jag också göra". Men så gjorde man inte det ;PPpppPPpp. För jag gjorde min lista i WMP istället. Känns som att jag är den enda i hela världen som fortfarande använder Windows Media Player.

Här nedan följer lite bra musik som mina öron tycker lite extra mycket om atm. Om vi ska snacka genrer låter det ganska Pier Pressure-igt måste jag säga. Plus lite Mtv HD och Tokio Hotel.


Reuterdahls


Projekt Fika, del 4. Varje vecka testar vi ett café i Övik tills alla är besökta. Vi besökte inget förra veckan så det blev två denna, UH och nu Reuterdahls.

Plats: Skolgatan 10, bredvid Kings Square.

Linnea
- Chokladkaka med grädde och Festis
Izabell - Kladdkaka med grädde och Coca Cola
Harriet
- Chokladboll och äppeljuice
Jag - Blåbärsruta med vaniljvisp och Festis

Jag tror det här är Öviks nyaste café. Jag hade aldrig tidigare fikat här, men det var jättemysigt. Lite gammaldags sådär, med söta omatchande fat och koppar med blommor och sånt sött. Fikat var också gott, kändes lite hembakat på ett bra sätt. Bara Linnea klagade, chokladkakan smakade enligt henne som det luktar när man kommer in i en djuraffär. Och Izabell tyckte att kladdkakan var lite torr men smeten ovanpå jämnade ut det hela.

Feeling blue


Blue tinted lips the day before yesterday.