Behind the scenesLite behind the scenes-bilder från KAG Episode 6 som kommer den 27 juni. Andra avsnittet kommer upp på vår channel ikväll! Om du vill se avsnittet här på bloggen får du vänta till tisdag.

7 most beautiful females


En del kan få intrycket att jag bara tänker på söta killar. Eller snygga. Kanske heta sådana också. Själv vet jag inte hur mycket detta framgår i bloggen, men det är i alla fall långt från sanningen. Därför har jag valt att tillägna veckans 7 Things-lista till sju vackra kvinnor. Visst, vi är kvar på det ytliga men man får väl ta ett steg i taget. Endast kända personer.

7 most beautiful females
Chanel Iman ♥ Leighton Meester ♥ Jessica Alba
Cassie ♥ Beyoncé ♥ Keri Hilson ♥ Haylie Williams

Tycker att det finns så otroligt många vackra kvinnor här i världen. Kunde inte komma på den sjunde så min bror fick hjälpa till. Hayley är både cool och snygg!

Lady GagaFredagstema, 28 maj:
Lady Gaga (det extremaste temat på länge).

Måste säga att jag tycker att vi var grymt modiga ändå. Det finns säkert fler som skulle vilja haka på våra fredagsteman, men jag tror att majoriteten av alla på skolan inte skulle våga det ändå. Jag kände mig nästan som en transa ett tag under morgonen, men sen tänkte jag "Äh vafan, det här kan jag väl bjuda på". Såg halvt drogad ut i mina fransar också. Schnyggt. Gissa om folk stirrade.