The third - Parents


Foto: Mattias Nyberg, 19 september 2009

MINA FÖRÄLDRAR.
Föräldrar är bra. Föräldrar är viktiga. Just mina föräldrar heter Mats och Anna-Greta.

Jag har i hela mitt liv bott med båda mina föräldrar. Inget "broken home". Bara ett fint hem. Jag är så himla nöjd med hela min uppväxt, när jag ser tillbaka så minns jag mest bara glädje. Klart det varit en del problem, men det är inget som tagit över.

Pappa.
Jag gillar hans musikintresse (han har över 600 LP-skivor). Blue Öyster Cult, Led Zeppelin, Jimi Hendrix och Chicago bara för att nämna några. Jag tycker om hans havregrynsgröt (han gör den bästa) och pannkakor (att jag får ont i magen av pannkaka är en annan femma). Jag tycker om att han är villig att hjälpa till med mina byggerier om jag skulle behöva en extra hand.
Har fått höra ett antal gånger att jag är mest lik pappa av mina föräldrar. Fast att min ögonfärg är grön har jag ärvt av mamma.

Mamma.
Hon är bra. Hon delar mitt bakintresse, något vi båda är väldigt duktiga på. Sedan tycker hon jättemycket om inredning. Mamma är en omusikalisk pratkvarn. Haha. Just kidding, det var hon själv som sa det. Men till skillnad från pappa (som bara skrattar åt sina egna skämt) förstår hon i alla fall ironi.
På den tiden jag brydde mig om mode tyckte jag att mammas klädstil var jättetråkig, men nu när jag bryr mig mer om personlig stil än mode så tycker i alla fall att hon klär sig fint för att vara mamma.

Jag är väldigt tacksam för min familj, och mina föräldrar. Trots att de är de enda som utsätts för konsekvenserna av mina dåliga dagar. Med andra ord, de är de enda jag faktiskt kan bli riktigt arga på, och faktiskt visa det. Förlåt ;)

It's afterlifeCobus är så GRYMT BRA! Önskar att jag också var lika grym på trummor som honom.
Afterlife är min favorit av alla hans drum covers (men orginalet med The Rev / Avenged Sevenfold är ändå bäst såklart). Kanske för att jag älskar den låten.

För de som inte gillar metal har han även gjort covers på Fireflies, Burnin' Up, All Star och Born For This. Enjoy!

The second - The carpal tunnel of Love
MIN FÖRSTA KÄRLEK.
Den första kärleken jag minns var materiell. Björne från Björnes Magasin. Björne fann jag i en av mina julklappar som två-åring. Jag har fortfarande kvar honom, men han får inte längre ligga i min säng.

När jag var fyra eller fem sa jag att jag var kär i min kusin Jonatan (pojken på bilden), men jag antar att han bara var min bästa kompis.

Den första killen jag var "ihop" med hette Christoffer. Det var på den tiden då man frågade chans. I trean. Gjorde slut med honom i sexan.

Min första kändiscrush kan jag inte riktigt förstå mig på. Westlife. Var sex år då. Haha, fattar ingenting.