Sometimes I wish I could put a guitar solo as header


I'm bored. Okay. I think I'll go to the beach. And I want to dye my hair.

When you want to be on the other side of the planet


UNHOLY CONFESSIONS
& CHAPTER FOUR LIVE


AHHH. Rockstar Uproar Tour 2011 har dragit igång i de förenta staterna. Uproar! UPROAR! Den där festivalturnén som inkluderar fyra av mina fem favoritband - Avenged Sevenfold, Escape The Fate, Bullet For My Valentine, Three Days Grace. Åh. Om jag bara skulle få en sak under resten av det här året, skulle det vara en biljett till en av Uproar-konserterna. Åh. Ja.

Men kolla Sevenfolds scen då! Epic. So fucking epic! Dessutom fick massa lyckliga fans Chapter Four på setlisten i fredags. Chapter Four! Och Second Heartbeat. Och Unholy Confessions. Har jag sagt att jag är en sucker för Waking The Fallen? Det albumet har liksom WTF som initialer. Så grymt. SÅ GRYMT!

Ey nä, snart sitter jag här och gråter... måste dra till Deathbatnews.com och tumblr! Ba reblogga hela natten ♥

bild via tumblr

LördagslistanÅh kolla vad fina mina tröjor blev.

Ja, jag är en spontan flicka rent generellt. Men rätt ofta skriver jag dessa små listor över saker jag ska/vill/borde göra under dagen. De är bra. De hjälper. Jag skriver dem för att slippa riskera att sitta där klockan nio på kvällen och inse att jag slösat iväg dagen på att gjort ingenting.
Jag skriver dem också för att det är kul. Kul att pricka av. Kul att se hur mycket jag hann med när dagen är slut.

Fast. Jag letade inte skatten... Jag får göra det imorgon. Åh, jag vill hitta den. Hittade den för längesen, kanske i vintras, men då ville jag inte ha den och nu när jag vill ha den hittar jag den inte!!! Bara för att mamma städade källaren... Fuck.