They say that all beauty must die


Finaste dagen i år. Om jag inte varit sjuk, hade jag tagit en lång promenad. Om jag inte varit sjuk, hade jag kunnat filma utomhusscener till mitt projektarbete.

Men jag är sjuk och allt jag gjort idag bortsett från att vila har varit en stor kraftansträgning som lämnar en dryg huvudvärk efter sig. Jag trotsade dock detta för ett tag för att kunna fota lite. Väl inne igen var huvudvärken ett faktum.

Fråga mig och jag svarar jag vet inte

Jag ska nu tipsa om ett par bra låtar av tre stycken band som säkert är bra, av dessa få låtar att döma i alla fall. För grejen är den att jag inte har någon aning om vilka dessa band egentligen är. Råkade bara hitta ett par bra låtar med dem som jag gillar. So, here we go.


Framing Hanley
För väldigt längesen hittade jag deras cover på Lil' Wayne's Lollipop och kom att börja gilla den mycket mer än orginalet. I somras började jag i stället lyssna på dessa två låtar. Ingen aning om varför det blev just dessa två, men de är bra.

Shinedown
Dessa två låtar slumpades fram en kväll då jag satt och lyssnade på Nicklas Hockers riktigt långa Spotify-lista. Om man vill ha något lugnt och fint som inte är smörigt är detta det ni letat efter. Jag gillar det.

So They Say
Här är det stora mysteriet. Jag har ingen aning om vad det här är för band, och inte heller hur jag hittade låten Wake Me Up till att börja med. Rätt som det var fanns den bara där.

Ey guys, it's funny 'cause people at home'r not gonna know what's going on...
Visar min oljemålning igen, trots att den fortfarande inte är klar. Jag har kommit ganska långt på fyra veckor.Nu är ju motivet avslöjat också. Längst ner ser ni min "skiss". Höhö. Det jag har kvar nu är resten av cymbalerna och ställningen, kaggarna, justering av kroppen, ansiktet, alla tatueringar och självklart bakgrunden. Kaggarna är förresten ett jävla disaster.