Download festival


Download Festival i England. Min drömfestival. Jag lovar. Det gör lite ont i hjärtat att kolla på tidigare års line-ups, och det är bara för att det är minst 15 sevärda band VARJE ÅR! Bland annat så har HIM, A Day To Remember och Bullet For My Valentine varit där minst fyra gånger var.
Ja, för att inte tala om årets line-up... Den är perfekt

Jag överdriver inte när jag säger att jag var nära att gråta när jag såg att festivalen äger rum samma helg som jag tar studenten, vilket självklart betyder att jag inte kan åka. Man missar ju bara inte studenten, så är det bara. Men... men... men... Buuuuuhuuuäää!

ALLTSÅ VARFÖR MÅSTE DE HA DEN MEST ULTIMATA LINE-UPEN JUST I ÅR?! Avenged Sevenfold. Mitt favoritband, mina hjältar i musikväg, de ska dit.Escape The Fate. Awesomeness överallt. Bullet For My Valentine. Fucking grymma. Ser ni? MINA TRE FAVORITBAND!!! Vad vill ni mig?! BFMV har jag iofs sett en gång, men... GAH! Inte för att det slutar där. Vi har ju System Of A Down, Black Veil Brides, Linkin Park och Alterbridge också. Och detta är inte ens den slutgiltiga line-upen, det kommer fyllas på med mer...

Vad vill de mig?! Jag kan ju inte åka i år!!! Såklart att den bästa festivalen i världen ska äga rum då jag verkligen inte kan. Har nästan ingen lust att gå på studentbalen längre... Varför går jag inte ut tvåan eller något obetydligt? Varför är inte skolan en vecka längre som för vissa andra vettigare skolor? Mina tårar hade övergått till blod direkt från hjärtat om jag inte kommit till insikt i tid.
 
They say "det kommer fler år", men bara för att jävlas med mig kommer line-upen säkert suga nästa år. Vet att det är i princip omöjligt för den här festivalen att komma med en line-up som suger ass, men hur som helst kommer inte Avenged Sevenfold att vara där. De ska dit I ÅR. NU.
Och så gjorde det ont i hjärtat igen. Damp. Ledsen i ögat.

Okej. Jag kan inte åka dit i år. MEN EN DAG SKA JAG BANNE MIG PÅ DOWNLOAD! Motherfuckers. Det är bara så.

▼ Ellie säger

Jag vet hur det känns, nästan så att man gråter blod ju. Aerosmith spelade på Sweden Rock i juni och jag var inte där. :( Men jag fick ju i och för sig se Green Day på Ullevi, och det var typ den bästa dagen i mitt liv. :)

2011-01-23 ✖ 20:47:41
http://rockthisway.blogg.se/
▼ Adara Magazine - din bloggtidning på nätet! säger

OMG!! :O VILL GÅÅ!!! Linkin Park & Avenged Sevenfold och system of a down!! De vore grymt att se dem. <3aha.. var första säsongen av solsidan bra? :D

2011-01-24 ✖ 23:59:11
http://adara.blogg.se/
▼ pelle säger

Mate, varför åker du inte iår? Vad hindrar dig? :D

2011-01-25 ✖ 13:48:57
http://pellespersonliga.se

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback