THIS ↓


Jag finner inga ord. Man vill bara stirra på den förevigt. En gång skrattade jag så jag grät. Jag lovar. AHHH. iu3rkwjeffdf. Det går inte. Den är bara så kul.

via tumblr

Cakepops with blue hatsJag gjorde precis cakepops. Har gjort av Ballerina kladdkaka och Singoalla lakrits tidigare (de failade och föll av pinnarna... fast goda ändå) så jag kände att det var dags för the real deal. Oreos that is. Men uppenbarligen så har vit choklad tydligen något problem med mig. När jag värmde den blev det massa. Inte smält och rinnigt. Så att doppa? Ain't gonna happen! Det blev hattar i stället.

Recept finns på den här fina bloggen.

Tjejkväll på stan
Örnsköldsviks årliga höstkvälls-tradition: Tjejkvällmed extra öppet till 21 och massa erbjudanden. Den ägde rum igår. Lika mysigt och trevligt som alltid. Tills man kommer in i trängseln i butikerna. Hrm, Bik Bok.
Köpte i alla fall en vinterjacka. Det på tiden. Den förra hade jag i tre vintrar. Den nya är bäst, så mysig. Jag vill bo i den ♥

Såg att Hemmakväll hade massa kick-ass tv-serier för bara 100 kronor styck. Scheisse, det är ju asbra. Veronica Mars, LOST, The Vampire Diaries, Glee... I want.