You ask why I'm so blue, I've been holding my breath for you


30 posts challenge part 6: MIN HIMMEL
Skönt väder. Hade hoppats på mer sol, men det kanske kommer. Sista april idag mina vänner. Hah. You don't say. Taggar nu grillning och öl-kubb med lite skönt folk. Känner att det skulle passa att citera den där Black Eyed Peas-låten här, men jag avstår eftersom jaghatardensåjävlamycket. Yeah. Men nej, det här kommer bli bra. Finastekommerjuvadär. Tihi.

Rock on the Docks


Turligt nog är det inte mycket som återstår av min förskyldning, det är knappt så att den känns av alls. Tänk vad en dag hemma kan göra. Awesome. Annars hade jag trotsat den och dragit ut vilket fall, för när det vankas rock i stan måste man passa på. Vi börjar med att hänga hos Kim, sedan drar vi vidare mot hamnen och arenan för lite skön livemusik. Bland annat så lirar grymma Solid Sound.

bild via tumblr/asking alexandria's to the stage music video

STHLM 18.4Stockholm förra onsdagen. Checkade ut från hotellet. Det med skitsmå rum. Hihi. Begav oss till Naturhistoriska för att slippa fördriva tiden på stan ba. Kollade på djur. Mest sälar. Hittade en superfet. Awesome. Åt Burger King-mat innan tåget gick. Not a favourite. Nördade lite på tåget. Live In The LBC är underbar. Snart släpper de sin andra live-dvd de där underbara killarna i A7X. Can't wait. Sedan åt vi glass i Sundsvall. Fin liten resa med en underbart bra vän.