Teater

Eftersom det är tisdag så var första lektionen Teater (ESO). Improvisation. Det första var lite wierd då alla skulle hoppa runt som grodor. Men sen skulle vi låtsas vara andra personer (vi fick lappar där det stod vem vi skulle vara), vilket var kul. Först hade vi en så kallad blind-date-övning och jag var Påven. Kan ju ingenting om honom, trodde att han var svensk och inte tysk, jag måste nog tänkt på biskoparna. Men det roligaste var fest-övningen då man inte bara skulle berätta om sig själv utan också agera lite. Jag skulle vara en rabiessmittad Hitler, men jag vet inte hur man agerar rabiessmittad så jag skippade det. Improvisera var det ja, damn, var nog inte bra på det. Jag hade hellre velat vara Darth Vader som Joel fick vara. Men den roligaste var nog Harriet som skulle vara en kåt älg.

Sen måste jag bara nämna att jag var och köpte en vårjacka på MQ efter skolan. Finally. Jag behövde verkligen en ny för jag har haft min gamla sen sjuan. Och Harriet och jag hade våra boyfriend-tröjor idag, vet inte om så många la märke till dem, det var i alla fall en som verkade se på oss lite skeptiskt, konstigt att hon gjorde det kan man ju tycka. Not. Haha.

Nu är jag hungrig! Jag hatar att jag har ont i tänderna! Men jag ska äta nåt ändå.


Tråksöndag


Ni släckte väl all onödig el igår? Det var ju Earth Hour. Vi gjorde det, och jag såg även en del andra som gjorde här i området. Hela familjen, samt Eddie satt runt köksbordet med tända ljus och åt efterrätt. Stefan, Eddie och jag spelade Avista. Ett kortspel från typ åttiotalet, så ska man komma på saker på en viss bokstav efter ett speciellt tema som står på korten. Det var kul, så timmen var ju slut på bara ett ögonblick. Det får gärna vara Earth Hour flera gånger om året.

7 Things I hate about winter


Vintern är nog den värsta årstiden. Jag hatar kyla och det mesta med vintern. Så härmed tillägnar jag en hatlista till vintern.

1. Det är kallt.
2. Det är iskallt i Stefans rum (där datorn är) för att han envisas med att ha fönstret öppet 24/7
3. Man fryser, även om man har på sig ett ton kläder.
4. Det kommer vit fin fluffig snö som ser så inbjudande ut men sen när man kommer nära är snön bara är blöt och kall.
5. Efter ett tag kommer även den hårda hala isen, som gör att man halkar. Och det gör ont.
6. Det går inte att ha på sig det man vill, inte ens inomhus går det att ha shorts eller sommarklänning. Inte utan att frysa i alla fall.
7. Januari, februari, och även mars.
7. Det är dubbelt så jobbigt att gå ut för att ge kaninerna mat.
7. Allt är så grått och färglöst.
7. Det är kallt.

Ja, jag är medveten om att det är fyra sjuor. Jag hatar vintern.