Pier Pressure - The best part

 
30 Seconds To Mars! Det var helt galet! Vi stod ungefär tre meter från staketet.Och trycket, damn! Det gick knappt att röra på sig. Så varmt, så kvavt. SÅ ÖS! Då det bara var en kvart kvar av konserten lämnade vi trängseln för att bege oss till Red Stage där Paramore skulle spela. Därför missade jag tyvärr min favorit Closer To The Edge, hörde att de avslutade med den.

 
Paramore. Vi stannade bara den första kvarten av spelningen, och tyvärr spelade de inga låtar jag kände igen under den tiden.
Då vi gått tillbaka till Black Stage för att vänta på HIM, kvällens höjdpunkt, hörde jag från håll att de spelade Decode. Typiskt. Hoppas jag får chansen att se dem igen.

 
HIM!!! Festivalens sista och längsta spelning och vår höjdpunkt! Vi hamnade så gott som längst fram, men väldigt långt åt vänster. Nyblivet fan som jag är hade jag ingen aning om deras senaste album Screamworks: Love In Therory and Practise, men bara fyra av femton låtar var från det albumet, så jag behövde inte känna mig helt lost. Men åh, så himla bra! Perfekt avslut på en riktigt bra dag. Som sista låt körde de en cover av Billy Idol's låt Rebel Yell, som bara får mig att tänka på Guitar Hero, så det var lite synd. Jag ville ju bara känna HIM i hela hjärtat...

Underbara låtar som de spelade: Killing Loneliness, The Kiss of Dawn, Bleed Well, The Funeral of Hearts, Buried Alive By Love... Ahh! Underbart!

▼ Izabell säger

woho the best part :'D jag känner mig lat som knappt laddat upp något än xD

haha tänkte när jag bläddra ner, oh kul ida lyckades knäppa kort samtidigt som mig haha xD sen ba åh det var mina bilder :3

2010-06-29 ✖ 11:31:36
http://izabelleleonora.blogg.se/
▼ Ina säger

haha, aaah, lite kanske, men jag tror den var där mest för dekoration ;)

2010-06-29 ✖ 13:05:49
http://inakarlsson.blogg.se/
▼ elin hallman säger

ÅÅh, pier pressure, var också där för några år sedan :)sv: Haha ja jag gillar också min färg, men haft rött lite för länge nu för att vara jag ;D

Jo, det är det som är dilemmat nu.. för jag hade tänkt göra ljusa och bruna slingor, men nu är jag lite sugen på mörkbrunt.

Den som lever får se ;)

2010-06-29 ✖ 17:05:30
http://elinhallman.blogg.se/
▼ simone säger

vad niiice :D

2010-07-07 ✖ 15:40:53
http://fattybom.se
▼ Ida We säger

₪ ø lll ·o.

2010-08-08 ✖ 13:20:26
http://idawe.blogg.se/
▼ charlotte säger

kings & queens slutade de dock med ;) hehe.

2012-01-12 ✖ 17:30:32
http://phantomrider.blogg.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback